Skötselråd för dina gelenaglar

Att ta hand om sina gelenaglar mellan besöken gör skillnad och är inte tidskrävande. En gång i veckan bör du fila ner lite på längden samt lägga på ett topp-lack (vanligt genomskinligt lack går bra) Var noga med handhygienen samt använd nagelborste under dina gelenaglar varje kväll.

Smörj in dina naglar

Smörj in händer och naglar med en ekologisk olja minst en gång om dagen. ( ekologiska oljor är bäst eftersom de inte innehåller parfym som torkar ut på sikt) Jag säljer en underbar ekologisk olja som innehåller vitamin E, aloe vera och mangoextrakt. ( 150 kr / 50 ml ) Denna olja är en all around olja som kan användas såväl på kroppen, händerna, fötterna samt i hårtopparna som vårdande serum. Den är väldigt dryg och varar länge.

Ta hand om dina händer

Var rädd om dina händer och naglar. Använd handskar när du städar, påtar i trädgården, eller om du har ett arbete som är påfrestande för dina naglar.

Tänk på att du inte bara skyddar dina naglar utan också dina händer; huden, nagelband torkar ut snabbt om man utsätter det för vatten för frekvent.

Klipp inte dina gelenaglar

Klipp aldrig en nagel som är uppbygd med uv-gel. Du måste använda en nagelfil! Jag säljer proffs-produkter för att du ska kunna ta hand om dina gelenaglar på bästa sätt.

Rådfråga mig gärna om du är osäker, jag hjälper dig gärna!

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Mobilnummer (obligatoriskt)

Ditt meddelande