Om Nagelbehandlingar

bannerFrench

Nagelförlängning med gele skapar vackra, flexibla och hållbara naglar, men till skillnad från många andra tekniker skadas inte den naturliga nageln. Gelen skyddar din riktiga nagel och tillåter den att växa och stärkas. Ett urval av permanent nagellack eller fransk manikyr är tillgänglig.  För att reda ut lite begrepp läs gärna texten nedan.

Nagelförlängning
Här förlänger man din naturliga nagel med en tipp som sedan byggs upp med uv-gele. Du väljer själv längd och form på nageln, samt vilken look du vill ha ( naturella / fransk manikyr / färg eller glitter. ) Ibland är det roligt att testa dekorationer. Det kan man göra på alla naglar eller välja en eller ett par naglar som ska dekoreras.

Nagelförstärkning
Här bygger man på din egen nagel med uv-gele för att stärka upp den. En förstärkning förlänger inte din nagel på en gång, men ger den möjligheten att bli lång på egen hand eftersom den inte kommer att flisa sig eller brytas av när den är förstärkt med uv-gelen. Det går att variera utseende på förstärkta naglar. Du kan välja mellan helt naturella / fransk manikyr / färg eller glitter. Kanske känner Du för att addera en dekoration? Bara fantasin sätter gränser. ( Det går utmärkt att förstärka tånaglar också. En riktigt lyxig behandling som gör stor skillnad.) Att måla med nagellack på en uvgel-förstärkning är enkelt och sitter tills man väljer att ta bort det med en acetonfri remover.

Spa manikyr
I vintertid blir händerna och nagelbanden extra torra och fnasiga. Detta påverkar nagelns tillväxt negativt. Här får du en skönt avslappnande lyx-behandling för naglar och händer. Under 45 min fokuserar jag på att ta hand om dina händer och få dem i bästa sick! Vi börjar med ett vårdande handbad med en ekologisk mirakelolja som innehåller vitamin E, aloe vera och mangoextrakt. (finns även till försäljning här på salongen) Efter en skön handmassage för att öka blodcirkulationen är det dags att ta hand om nagelbanden och ta bort orenheter på nagelbädden. Sen filas formen på dina naglar och lackas med ett stärkande och vårdande transparent vitamin-lack. Som avslutning masserar jag in en ekologisk olja runt nagelbanden. Denna behandling är utmärkt att göra som en kur ( ca 1 – 2 ggr / mån ) Du har möjlighet att välja till enkel manikyr med färgat lack från Leté eller Shisem ( mot ett tilläg på 50 kr)

Dekorationer
Det finn många typer av dekorationer för att förändra utseendet på nageln. Handmålade dekoraioner målar jag på frihand med uv-gele efter önskemål. Det finns även färdiga dekorationer i form av klistermärken/stickers stenar, glitter, sammet, fjädrar, guldflakes m.m. Att måla med nagellack på en uvgel-förlängning är enkelt och sitter tills man väljer att ta bort det med en acetonfri remover.