Softad fransk manikyr var fint på gulliga lisa! inspo ideas stockholm swag pictures

11385209_845857785506686_236327750_n


Naglar Stockholm

Lite inspirationsbilder från mina senaste kunder.

Softad fransk manikyr var fint på gulliga lisa! #nailart #nailartinspo #nailartideas #naglar #naglarstockholm #nagelgalleri #nagelbilder #nailartswag #nailartpictures #nagelinspo #bygganaglar #beautysalon #salongfridhemsplan #salongbygganaglar #stylishnails #stilettonails #dailynailart #gelnails #gelenaglar #gelnailextension #instadaily #instanailpics #instanaglar #uvgelnails #egentid
Nagelförlängningar & hårförlängningar till bra priser.
Gör nya naglar till fasta priser. Happy Hour på nagelförlängning alla vardagar 09.00

Gelenaglar Stockholm

Elin | Bygganaglar.se

Jag erbjuder nagelförlängning och nagelförstärkning till Stockholms bästa priser. Självklart är jag diplomerad och har många nöjda kunder. Kontakta mig idag på min telefon eller använd formuläret till höger för att maila. Jag svarar direkt!