Smal form och fransk manikyr med snygga gulddetaljer var finfint på vackra Julia! pics gallery inspo ideas

11379131_1606783562942045_208598567_n


Naglar Stockholm

Lite inspirationsbilder från mina senaste kunder.

Smal form och fransk manikyr med snygga gulddetaljer var finfint på vackra Julia! #naglar #nailart #nailartpics #nailartgallery #nagelgalleri #nailartinspo #nailartideas #nagelinspo #nagelbilder #nailselfie #nailie #bygganaglar #beautysalon #salongfridhemsplan #salongbygganaglar #stylishnails #stilettonailart #dailynailart #gelnailextension #instanailpics #instadaily #uvgelnails #egentid #glitternailart
Nagelförlängningar & hårförlängningar till bra priser.
Gör nya naglar till fasta priser. Happy Hour på nagelförlängning alla vardagar 09.00

Gelenaglar Stockholm

Elin | Bygganaglar.se

Jag erbjuder nagelförlängning och nagelförstärkning till Stockholms bästa priser. Självklart är jag diplomerad och har många nöjda kunder. Kontakta mig idag på min telefon eller använd formuläret till höger för att maila. Jag svarar direkt!