Så här ser söta Julias ut efter 4 veckor! Snart är det dags för …

Så här ser söta Julias ut efter 4 veckor! Snart är det dags för …

Boka lediga tider

IdagInnan helgenAnnan tid

[dynamictext* your-subject "CF7_get_post_var key='title'"]


Så här ser söta Julias ut efter 4 veckor! Snart är det dags för …

Elin | Bygganaglar.se

Jag erbjuder nagelförlängning och nagelförstärkning till Stockholms bästa priser. Självklart är jag diplomerad och har många nöjda kunder. Kontakta mig idag på min telefon eller använd formuläret till höger för att maila. Jag svarar direkt!

One Comment

  1. Måste fråga! Har byggt naglar från och till de senaste åren hos olika nagelbyggare. Oftast så sitter inte gelén mer än max två veckor på mig. Efter knappt en vecka börjar gelén släppa i kanterna. Har ifrågasatt och då fått höra att det är mina naglar som är för feta och inte är lämpliga att bygga på. Kan detta stämma? @bygganaglar

Comments are closed.