Rosa färg-gel med silverglitter passar fint på gulliga Sally! elfie e

11055976_1421089161536819_1651510018_n


Naglar Stockholm

Lite inspirationsbilder från mina senaste kunder.

Rosa färg-gel med silverglitter passar fint på gulliga Sally! #manikyr #nagelsalong #nagellack #newlook #nailpics #nageldesign #naglar #nagelteknolog #nails #nagelutbildningar #nailselfie #nageldekoration #nailart #bloggnaglar #bygganaglar #beauty #steriksgatan65 #Stockholm #salongque #salongbygganaglar #stylist #fashion #diplomerad #lyx #instanails #uvgel #uvgele
Nagelförlängningar & hårförlängningar till bra priser.
Gör nya naglar till fasta priser. Happy Hour på nagelförlängning alla vardagar 09.00

Gelenaglar Stockholm

Elin | Bygganaglar.se

Jag erbjuder nagelförlängning och nagelförstärkning till Stockholms bästa priser. Självklart är jag diplomerad och har många nöjda kunder. Kontakta mig idag på min telefon eller använd formuläret till höger för att maila. Jag svarar direkt!