Olika nysnser av aprikos och vitt var snyggt på fina åsa! elfie e

11055906_1602100920034158_392439267_n


Naglar Stockholm

Lite inspirationsbilder från mina senaste kunder.

Olika nysnser av aprikos och vitt var snyggt på fina åsa! #manikyr #nagelsalong #nagellack #nailpics #nageldesign #naglar #nagelteknolog #nails #nagelutbildningar #nailselfie #nageldekoration #nailart #steriksgatan65 #Stockholm #salongque #salongbygganaglar #stylist #gellack #gelenaglar #gelnails #glitter #lyx #instanails #uvgel #uvgele #diplomerad #dagenslook
Nagelförlängningar & hårförlängningar till bra priser.
Gör nya naglar till fasta priser. Happy Hour på nagelförlängning alla vardagar 09.00

Gelenaglar Stockholm

Elin | Bygganaglar.se

Jag erbjuder nagelförlängning och nagelförstärkning till Stockholms bästa priser. Självklart är jag diplomerad och har många nöjda kunder. Kontakta mig idag på min telefon eller använd formuläret till höger för att maila. Jag svarar direkt!