Nude-färgade naglar är enkelt o snyggt och var tjusigt på gulliga danijela! gallery pics inspo ideas

11312334_491846350963651_898546713_n


Naglar Stockholm

Lite inspirationsbilder från mina senaste kunder.

Nude-färgade naglar är enkelt o snyggt och var tjusigt på gulliga danijela! #nailart #naglarstockholm #nailartgallery #nagelgalleri #nailartpics #nagelinspo #nailartinspo #nailartideas #nailselfie #nagelselfie #bygganaglar #beautysalon #nailsalon #salongfridhemsplan #salongbygganaglar #stylishnails #stilettonailart #glitternailart #dailynailart #instadaily #instanailpics #uvgelnails #egentid
Nagelförlängningar & hårförlängningar till bra priser.
Gör nya naglar till fasta priser. Happy Hour på nagelförlängning alla vardagar 09.00

Gelenaglar Stockholm

Elin | Bygganaglar.se

Jag erbjuder nagelförlängning och nagelförstärkning till Stockholms bästa priser. Självklart är jag diplomerad och har många nöjda kunder. Kontakta mig idag på min telefon eller använd formuläret till höger för att maila. Jag svarar direkt!