Naturell stil på naglarna faller fina lou-lou i smaken! wag tagram 2inspire e

11142120_392721694240123_365085141_n


Naglar Stockholm

Lite inspirationsbilder från mina senaste kunder.

Naturell stil på naglarna faller fina lou-lou i smaken! #manikyr #nagelsalong #nagellack #naglar #nailart #nailselfie #nails #nailswag #nailstagram #nails2inspire #steriksgatan65 #salongbygganaglar #Stockholm #salongque #stylist #bloggnaglar #bygganaglar #beauty #dagenslook #diplomerad #nageldesign #gellack #gelnails #gelenaglar #lyx #instanails #uvgel #uvgele
Nagelförlängningar & hårförlängningar till bra priser.
Gör nya naglar till fasta priser. Happy Hour på nagelförlängning alla vardagar 09.00

Gelenaglar Stockholm

Elin | Bygganaglar.se

Jag erbjuder nagelförlängning och nagelförstärkning till Stockholms bästa priser. Självklart är jag diplomerad och har många nöjda kunder. Kontakta mig idag på min telefon eller använd formuläret till höger för att maila. Jag svarar direkt!