Naglar i naturell stil passade fint på rara jessika! elfie e

10731769_340186526178605_168895278_n


Naglar Stockholm

Lite inspirationsbilder från mina senaste kunder.

Naglar i naturell stil passade fint på rara jessika! #manikyr #nagelsalong #nagellack #newlook #nailpics #nailextensions #naglar #nagelteknolog #nails #nagelutbildningar #nailselfie #nageldekoration #bloggnaglar #bygganaglar #beauty #steriksgatan65 #Stockholm #salongque #salongbygganaglar #stylist #gellack #gelenaglar #gelnails #dagenslook #lyx #instanails #uvgel #uvgele
Nagelförlängningar & hårförlängningar till bra priser.
Gör nya naglar till fasta priser. Happy Hour på nagelförlängning alla vardagar 09.00

Gelenaglar Stockholm

Elin | Bygganaglar.se

Jag erbjuder nagelförlängning och nagelförstärkning till Stockholms bästa priser. Självklart är jag diplomerad och har många nöjda kunder. Kontakta mig idag på min telefon eller använd formuläret till höger för att maila. Jag svarar direkt!