Matt beige med silver rainbowglitter #nailsoftheday #nagelgele #naglarkungsholmen #naglar #nailart #naglarstockholm #bygganaglar #vackranaglar #lyxigt #gorgeousnails #gallerynails #gelnails #uvgelnails #uvgel #nagelförlängning #instanaglar #instanailpics

17819389_1654420264866445_4340377753292374016_n

Naglar Stockholm

Lite inspirationsbilder från mina senaste kunder.

Matt beige med silver rainbowglitter #nailsoftheday #nagelgele #naglarkungsholmen #naglar #nailart #naglarstockholm #bygganaglar #vackranaglar #lyxigt #gorgeousnails #gallerynails #gelnails #uvgelnails #uvgel #nagelförlängning #instanaglar #instanailpics
Nagelförlängningar & hårförlängningar till bra priser.
Gör nya naglar till fasta priser. Happy Hour på nagelförlängning alla vardagar 09.00

Gelenaglar Stockholm

Elin | Bygganaglar.se

Jag erbjuder nagelförlängning och nagelförstärkning till Stockholms bästa priser. Självklart är jag diplomerad och har många nöjda kunder. Kontakta mig idag på min telefon eller använd formuläret till höger för att maila. Jag svarar direkt!