Marmorerade blå naglar som ger varje nagel ett individuellt utseende, med glitter o rosa stenar! kungsholmen vasastan stockholm fridhemsplan ideas inspo pics gallery design

Naglar Stockholm

Lite inspirationsbilder från mina senaste kunder.

Marmorerade blå naglar som ger varje nagel ett individuellt utseende, med glitter o rosa stenar! #naglar #naglarkungsholmen #naglarvasastan #naglarstockholm #naglarfridhemsplan #nagelinspiration #nagelgalleri #nagelsalong #bygganaglar #nails #nailart #nailartideas #nailartinspo #nailartpics #nailartgallery #nailartdesign #salongfridhemsplan #salongkungsholmen #salongvasastan #salongbygganaglar #dailynailart #dagensnaglar #stillettonails #stilettonailart #gelnails #glitternailart #luxurynails #uvgelnails #instsnails
Nagelförlängningar & hårförlängningar till bra priser.
Gör nya naglar till fasta priser. Happy Hour på nagelförlängning alla vardagar 09.00

Gelenaglar Stockholm

Elin | Bygganaglar.se

Jag erbjuder nagelförlängning och nagelförstärkning till Stockholms bästa priser. Självklart är jag diplomerad och har många nöjda kunder. Kontakta mig idag på min telefon eller använd formuläret till höger för att maila. Jag svarar direkt!