Ljusbeige naglar med klassisk form var nåt michaiela var sugen på att testa! elfie pics inspo

11268893_1006921849319848_1032301750_n


Naglar Stockholm

Lite inspirationsbilder från mina senaste kunder.

Ljusbeige naglar med klassisk form var nåt michaiela var sugen på att testa! #nailspiration #nails #nailartgallery #nagelgalleri #nagelinspo #nagelbilder #nailselfie #nageltips #nailtips #nailart #nailartpics #nagelinspiration #nailartinspo #bloggnaglar #nagelblogg #bygganaglar #stylist #salongbygganaglar #dailynailart #dagensnaglar #gelnailextension #glitternaglar #stilettonails #lyxnaglar #instanaglar #uvgelextensions #gelnailextension
Nagelförlängningar & hårförlängningar till bra priser.
Gör nya naglar till fasta priser. Happy Hour på nagelförlängning alla vardagar 09.00

Gelenaglar Stockholm

Elin | Bygganaglar.se

Jag erbjuder nagelförlängning och nagelförstärkning till Stockholms bästa priser. Självklart är jag diplomerad och har många nöjda kunder. Kontakta mig idag på min telefon eller använd formuläret till höger för att maila. Jag svarar direkt!