Fransk manikyr o smal form passade fina Jane perfekt! gallery inspo pics ideas

11350944_1128878517137840_1759278168_n


Naglar Stockholm

Lite inspirationsbilder från mina senaste kunder.

Fransk manikyr o smal form passade fina Jane perfekt! #nagelgele #nailart #nagelgalleri #nailartgallery #nailartinspo #nagelinspo #nailartpics #nailselfie #nagelselfie #nagelsalong #nailartideas #bygganaglar #beautysalon #salongfridhemsplan #stylishnails #salongbygganaglar #dailynailart #stilettonailart #glitternailart #gelnailextension #instanailpics #instadaily #uvgelnails #egentid
Nagelförlängningar & hårförlängningar till bra priser.
Gör nya naglar till fasta priser. Happy Hour på nagelförlängning alla vardagar 09.00

Gelenaglar Stockholm

Elin | Bygganaglar.se

Jag erbjuder nagelförlängning och nagelförstärkning till Stockholms bästa priser. Självklart är jag diplomerad och har många nöjda kunder. Kontakta mig idag på min telefon eller använd formuläret till höger för att maila. Jag svarar direkt!