Fransk manikyr med glitter var sommarfräscht på fina marjo! gallery inspo ideas pics elfie

11333378_1476435642648231_958441076_n


Naglar Stockholm

Lite inspirationsbilder från mina senaste kunder.

Fransk manikyr med glitter var sommarfräscht på fina marjo! #nails #nailart #nailartgallery #nagelgalleri #nagelselfie #nailie #nailartinspo #nailartideas #nagelinspo #nailartpics #nailselfie #bygganaglar #beautysalon #salongfridhemsplan #salongbygganaglar #stylishnails #stilettonailart #dailynailart #gelnailextension #lyxnaglar #instadaily #instanaglar #uvgelnails #egentid
Nagelförlängningar & hårförlängningar till bra priser.
Gör nya naglar till fasta priser. Happy Hour på nagelförlängning alla vardagar 09.00

Gelenaglar Stockholm

Elin | Bygganaglar.se

Jag erbjuder nagelförlängning och nagelförstärkning till Stockholms bästa priser. Självklart är jag diplomerad och har många nöjda kunder. Kontakta mig idag på min telefon eller använd formuläret till höger för att maila. Jag svarar direkt!