Fransk fade o rainbow rhinestones #nagelgele # naglar #nagelförlängning #naglarkungsholmen #bygganaglar #salongfridhemsplan #dreamynails #drömnaglar #dailynailart #dagensnaglar #gelnails #gelenaglar #uvgelnails #perfectnails

17596328_310208676064275_4299403456050888704_n

Naglar Stockholm

Lite inspirationsbilder från mina senaste kunder.

Fransk fade o rainbow rhinestones #nagelgele # naglar #nagelförlängning #naglarkungsholmen #bygganaglar #salongfridhemsplan #dreamynails #drömnaglar #dailynailart #dagensnaglar #gelnails #gelenaglar #uvgelnails #perfectnails
Nagelförlängningar & hårförlängningar till bra priser.
Gör nya naglar till fasta priser. Happy Hour på nagelförlängning alla vardagar 09.00

Gelenaglar Stockholm

Elin | Bygganaglar.se

Jag erbjuder nagelförlängning och nagelförstärkning till Stockholms bästa priser. Självklart är jag diplomerad och har många nöjda kunder. Kontakta mig idag på min telefon eller använd formuläret till höger för att maila. Jag svarar direkt!