Från nagelbitare till det här! Somriga naglar i korallfärg! gallery inspo pics ideas

1516661_452662078227418_56936683_n


Naglar Stockholm

Lite inspirationsbilder från mina senaste kunder.

Från nagelbitare till det här! Somriga naglar i korallfärg! #naglar #nailart #nagelgalleri #nailartgallery #nagelinspiration #nailartinspo #nailartpics #nailartideas #nailie #nagelselfie #bygganaglar #beautifulnails #salongfridhemsplan #stilettonails #stilettonailart #stylishnails #gelnailextension #dagensnaglar #dailynailart #gellack #instadaily #instanailpics #uvgelnails #egentid
Nagelförlängningar & hårförlängningar till bra priser.
Gör nya naglar till fasta priser. Happy Hour på nagelförlängning alla vardagar 09.00

Gelenaglar Stockholm

Elin | Bygganaglar.se

Jag erbjuder nagelförlängning och nagelförstärkning till Stockholms bästa priser. Självklart är jag diplomerad och har många nöjda kunder. Kontakta mig idag på min telefon eller använd formuläret till höger för att maila. Jag svarar direkt!