Älskar kombon rosa-nude gel med silverstenar. De här är gjorda av min duktiga Sa…


Älskar kombon rosa-nude gel med silverstenar. De här är gjorda av min duktiga Sarika på bygganaglar @salong noa /st Eriksg 65! #nagelgele #naglarkungsholmen #naglar #naglarvasastan #naglarfridhemsplan #nagelgalleri #nails #nailart #nailartideas #nailartinspo #nailartforall #nailartgallery #bygganaglar #beauty #salongfridhemsplan #salongvasastan #salongkungsholmen #salongbygganaglar #stillettonails #dailynailart #dagensnaglar #gelnailextension #glitternailart #luxurynails #instadaily #instanails #uvgelnailsSource

Elin | Bygganaglar.se

Jag erbjuder nagelförlängning och nagelförstärkning till Stockholms bästa priser. Självklart är jag diplomerad och har många nöjda kunder. Kontakta mig idag på min telefon eller använd formuläret till höger för att maila. Jag svarar direkt!